www.hullcityforum.co.nr
| HOME | LATEST NEWS | FORUM | LINKS |

You are not logged in. Would you like to login or register?Sat Apr 15 5:07 am  #1


Volgens Nike

Nike Inc. (NYSE: NKE) werd gehamerd in de sessie van gisteren na een zwakker dan verwachte prognose van de wereldwijde toekomstige orders.nike air max thea goedkoop     Als beren stortten zich op de mogelijkheid om de voorraad onder druk, de belangrijke steun van het 200-dagen SMA werd geschonden en de voorraad eindigde in de buurt van de dag van de dieptepunten op een sterke volumegroei. In dit technische analyse artikel zal ik bespreken als de voorraad opnieuw heeft ingetoetst de downtrend geschonden ongeveer een maand geleden en bieden een aantal belangrijke technische niveaus om op te letten.

Paul George's debuut handtekening schoen met Nike Basketbal is heel het succes voor zowel sneakerheads en hoepels liefhebbers geweest. De premie en de beperkte kwaliteit van een aantal van Nike PG 1 kleurstellingen heeft het model uit elkaar en wanneer deze is gekoppeld met de $ 110 prijskaartje,adidas zx 750 sale     het is super moeilijk om deze prestatie model, zelfs als u van plan op het dragen van de PG 1 uit de rechtbank over het hoofd.

Nike (NYSE: NKE) voorraad werd gehamerd op 22 maart, vallen 7%, zelfs als het bedrijf meldde fiscale 2017 derde kwartaal de winst die Wall Street de verwachtingen verslaan door $ 0,16 per aandeel. De schuldige? Nike gemiste inkomsten van Wall Street doel na het posten van een omzet van $ 8,43 miljard - zowat $ 30 miljoen verlegen van de Straat van $ 8,47 miljard Target.

Volgens Nike, deze groep is representatief voor de wereldwijde gemeenschap die viert Air Max Day, en de gelegenheid heeft zich altijd geconcentreerd rond het aansluiten van Air Max fans met elkaar,adidas nmd runner sale                                        
 Nike's doel is om deze creatieven deel te nemen in het proces van de schepping product. Liefkozend “mini-Swoosh” in haar kring van vrienden, werknemer Foot Patrol Alexandra Hackett was één van de gelukkigen 12 tot Beaverton te bezoeken, en in de gelegenheid te creëren haar dromen Air Max.

Vous pouvez le chercher à partir de http://www.soldesadidassuperstar.fr/

Board footera

 

Powered by Boardhost. Create a Free Forum